18. október 2024
Facebook
streda, 22 august 2018 18:00

Video: Vyše sto migrantov z Maroka preliezlo plot do Španielska, niekoľkí policajti sú zranení

Written by 
Rate this item
(0 votes)

MADRID 22. augusta (WebNoviny.sk) - Desiatkam migrantov sa v stredu podarilo preliezť hraničné ploty oddeľujúce španielsku enklávu Ceuta od územia Maroka. Španielska Občianska garda prostredníctvom Twitteru oznámila, že sedem policajtov utrpelo zranenia, keď na nich migranti pri pokuse dostať sa cez oplotenie údajne hádzali kyselinu a pálené vápno. Podľa tlačovej agentúry Europa Press sa na európsku pôdu dostalo okolo sto migrantov. Odporúčame:
Taliansko žiada Európsku úniu o pomoc, na lodi pri ostrove Lampedusa je vyše sto migrantov V Maroku žijú nelegálne tisíce ľudí z oblasti subsaharskej Afriky, ktorí sa každoročne pokúšajú dostať do Európy cez šesť metrov vysoké ploty s ostnatým drôtom oddeľujúce španielske enklávy Ceuta a Melilla. Tým, ktorí ploty prelezú, poskytnú dočasné ubytovanie, a nakoniec ich pošlú naspať do vlasti alebo ich prepustia, píše agentúra AP. V júli sa do Ceuty za jeden deň podarilo dostať vyše 600 migrantom.



Viac k témam: migranti, polícia, španielska polícia, utečenci
Zdroj: Webnoviny.sk - Video: Vyše sto migrantov z Maroka preliezlo plot do Španielska, niekoľkí policajti sú zranení © SITA Všetky práva vyhradené.

Read 94 times

Media

NULL

Image Gallery

NULL

Reklama

Anketa

Rozmýšľali ste o premiestnení Vašej firmy do daňového raja?

áno, už som tak urobil - 14.3%
áno pripravujem sa na to - 35.7%
nie nerozmýšľal som - 35.7%
nie nerozmýšľal som a ani tak neurobím - 14.3%
The voting for this poll has ended on: september 9, 2013

Partneri projektu

judikaty sita

Ekonomický portál financnik.sk Vám prináša

ginal robinson banner